4,8 Google Reviews 4,8 - Google Reviews
Vinkje Vanaf 1 stuk bedrukkenVinkje KlantvriendelijkVinkje Hoge kwaliteitVinkje Modieuze kledingVinkje Prijzen incl btw
Sportkleding bedrukken

Resultaat 13–13 van de 13 resultaten wordt getoond

Sportkleding bedrukken

Sportkleding bedrukken voor je team, sport T-shirts met naam, Truien bedrukken voor de hockeyclub… sporten is gezond! En ook zeker heel leuk. Veel mensen sporten in een team. Voor hen is sportkleding bedrukken de perfecte oplossing om mooi sportief en professioneel voor de dag te komen. Veel sporters in een team willen hun naam laten drukken op een sport T-shirt of sweater. Maar ook solo sporters, bijvoorbeeld hardlopers bedrukken vaak hun rennerskleding voor de marathon. Op Bedrukt.nl vind je echt sportkleding om te bedrukken, gemaakt van 100% dry fit polyester. Denk aan sport T-shirts, sport polo’s en sportjacks.

5 sterren

Hele mooie kwaliteit van het joggingpak, superzachte stof, mooie bedrukking en snelle levering.

Google Reviews

M. de Bruijn

Hockeyshirts

Hockeyshirts en hockey truien ontwerp je zelf op Bedrukt.nl. Hockey is een super leuke, populaire balsport voor teams in Nederland. Het belangrijkste attribuut van de hockeyspeler is de stick, die wordt gebruikt om de bal te hanteren. Een hockeyteam scoort punten door de bal in het doel van de tegenpartij te spelen. Het team met de meeste punten wint de wedstrijd. Veelal worden voor de hockeyteams T-shirts bedrukt en truien bedrukt met de naam van de speler op de achterzijde en de naam van de club bedrukt op de borst. Hockey staat op nummer 6 van populairste sporten in Nederland. De top 10 staat op alletop10lijstjes/sporten.

Danskleding bedrukt

Dansen is niet alleen een sport, maar ook een kunstvorm of een sociaal gebeuren dat meestal op beweging duidt van het lichaam, vaak in combinatie met muziek. Het wordt gebruikt als een vorm van emotionele expressie, sociale interactie of in een spirituele of uitvoerende vorm. Maar ook zeker als sport met wedstrijd element. Danskleding is niet per se gelijk aan sportkleding. Voor de dansers onder ons is er de mogelijkheid om de mooiste danskleding te bedrukken. Bijvoorbeeld voor dames het Muscle T-shirt en voor heren het Longer T-shirt. Maar eigenlijk is er bij dans geen vaste afspraak ten aanzien van de te bedrukken danskleding. Je kiest wat je mooi vind en waarin je lekker danst. Als leuke accessoire kun je de Dance Bag bij bedrukken.

Paardrijdkleding met opdruk

Paardrijden is een fantastische sport. Naast het sportieve element heb je hier namelijk te maken met een levend dier, en een geweldig dier. Paarden zijn zeer intuïtief en kunnen de rijder goed aanvoelen. Veel paardrijders en verzorgers kiezen er voor om paardrijdkleding te bedrukken in de vorm van een bedrukte bodywarmer, een bedrukte polo of een bedrukte hoodie. Ook de Softshell Jacks worden vaak bedrukt voor de koudere dagen. Paarden en pony’s hebben vaak mooie namen. Deze lenen zich uitstekend als opdruk op bijvoorbeeld borst of rug.

Hardloopkleding bedrukken

Of je nu hele marathons loopt of een blokje om rent in de buurt, alle hardlopers verdienden de beste bedrukte hardloopkleding. We zien vaak dat voor marathons en andere loop evenementen dry fit T-shirts worden bedrukt met de persoonlijke naam van de renner. Ook worden hier vaak logo’s van sponsors bijgedrukt. Dat kan bij ons allemaal. In kleur of in 1 kleur. Ook zijn er sporters die hun loop opdragen aan een goed doel of een dierbare. Vaak drukken we dan een foto op de hardloopshirts. Het resultaat is prachtig. Er zijn sporters die een lange staat van dienst hebben. Zij hebben aan diverse evenementen en marathons meegedaan. Vaak wordt voor hen een hardloop T-shirt bedrukt met op de achterkant een lijst van alle voltooide afstanden, de km’s en de plaatsen waar het evenement heeft plaatsgevonden en in welk jaar.

Dat zijn toch fantastische geschenken om te krijgen. Fitnesskleding bedrukken De sport die door de meest uiteenlopende mensen, op de meest uiteenlopende tijdstippen wordt beoefend is toch wel fitness. De een gaat voor het fietsen en roeien. De ander hangt een uur in de gewichten en wil sterker worden. Maakt allemaal niks uit, fitness is er voor iedereen. Wil je jezelf toch op de een of andere manier onderscheiden? Dan kun je er voor kiezen om fitnesskleding te bedrukken. Dit kan zijn met je persoonlijke naam, of met een sport zoals bijvoorbeeld kickboksen. Fitnesskleding is vaak best wel prijzig. Niet bij ons. We houden het graag leuk en haalbaar voor iedereen. En dan wordt je fitnesskleding ook nog eens persoonlijk bedrukt en volledig op maat gemaakt. Wil je lekkere muziek die je motiveert? Men’s Health heeft een artikel gewijd aan fitnessmuziek. Zelf luisteren we graag naar dit fitness album op Spotify:

Dri-FIT

Veel van de sportkleding en teamkleding die we bedrukken is gemaakt van dri-FIT materiaal. Dri-FIT-technologie is een innovatief polyesterweefsel dat is ontworpen om je droog te houden, zodat je comfortabeler harder en langer door kunt gaan. De unieke, hoogwaardige microvezelconstructie van Dri-FIT ondersteunt het natuurlijke koelsysteem van het lichaam door zweet af te voeren en gelijkmatig over het oppervlak van het kledingstuk te verspreiden. Hierdoor verdampt het zweet sneller. Dri-FIT-kleding is het meest effectief als een basislaag of door hun directe contact met uw lichaam en houdt u droog. De zweetbeheersende eigenschappen van Dri-FIT zijn permanent voor de levensduur van de kleding. Dus zweet er gerust op los! Wil je meer lezen over dri-FIT? Kijk dan eens op de website van Nike.

Verschillende maten en namen bedrukken

We krijgen veel vragen van klanten die graag willen weten hoe ze zelf online op onze website hun teamkleding kunnen ontwerpen. De vraag is dan ofwel: “Hoe kan ik hetzelfde ontwerp bestellen in verschillende maten?” of “Hoe kan ik dezelfde kleding ontwerpen met verschillende namen of initialen?”. Omdat dit erg vaak voorkomt in de sportwereld vinden wij het belangrijk dat iedereen weet hoe je dit zelf eenvoudig online kunt realiseren. Daarom hebben we de ontwerp handelingen heel simpel samengevat in twee korte video’s. De beelden spreken voor zich. Na het zien van deze video’s kun jij ook supermakkelijk teamkleding ontwerpen en laten bedrukken met verschillende namen en maten. Op de foto hieronder Badmintonvereniging De Racketeers uit Emmen in hun door Bedrukt.nl gesponsorde sport T-shirts:

Teamkleding bedrukken
Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.