4,8 Google Reviews 4,8 - Google Reviews
Vinkje Vanaf 1 stuk bedrukkenVinkje KlantvriendelijkVinkje Hoge kwaliteitVinkje Modieuze kledingVinkje Prijzen incl btw
Baby

Babykleertjes bedrukken

Babykleertjes bedrukken voor het nieuwste gezinslid, dat is ongetwijfeld een van de leukste dingen om te doen. Nieuw leven, nieuwe creativiteit. Je wilt natuurlijk dat jouw nieuwe wondertje er leuk, schattig, grappig en zelfs stijlvol bijloopt… uh bijligt in het begin natuurlijk. En daar zorg je zelf voor, door de mooiste babykleertjes te laten bedrukken met je eigen verzonnen teksten, of een grappige afbeelding, maar naar natuurlijk ook de naam van je nieuwe kindje wordt vaak bedrukt op babykleertjes. Er zijn genoeg mogelijkheden om er iets moois, iets unieks van te maken. Wij zorgen voor de kleertjes, jij zorgt voor de ideeën. En samen maken we er iets supermoois van. Net als jouw baby en het enige dat jouw baby verdient. En het is ook zo leuk en zo makkelijk. Verderop vertellen je precies hoe je babykleertjes bedrukken in zijn werk gaat.

Babykleding bedrukken

Babykleding bedrukken ligt voor de hand. Bij de kleding bedrukken denk je namelijk misschien niet direct aan babykleding. En bij baby’s en kraamcadeautjes waarschijnlijk ook niet. Maar het ligt zo voor de hand dat je er eigenlijk niet omheen kunt. Natuurlijk kun je een standaard kant-en-klaar baby artikel kopen bij Prenatal of Bol.com. Maar zou het niet vele malen leuker en interessanter zijn als je een rompertje of baby T-shirt kado geeft met daarop de naam van de pasgeboren spruit? Echt wel. Die mooie baby T-shirts, baby rompers en slabbetjes hebben wij al voor je uitgezocht, dat scheelt je dus al meteen een lange zoektocht naar de mooiste, betaalbare babykleding. Alleen weten wij niet hoe jouw baby heet, of die van je vriendin of zus. Daarom hebben we onze ontwerp software gratis online gezet zodat jij er zelf iets super unieks van kunt maken. Nadat je de babykleding hebt gekozen type je gewoon zelf de naam erop en klaar is kees. Wij doen de rest, wij bedrukken jouw unieke kraam cadeau en samen maken we er iets gaafs van.

Rompertje bedrukken

Een rompertje bedrukken doe je als volgt. De baby romper is een heel apart en handig kledingstuk voor baby’s. Het is namelijk een hemdje en een broekje ineen. De drukknoopjes tussen de beentjes maken het verschonen erg makkelijk. Tevens zorgt deze sluiting er voor dat de baby tijdens het woelen geen onbedekte rug zal krijgen. Met recht een uniek kledingstuk. Je leest er meer over op wikipedia/rompertje. Je behoudt het unieke karakter van de romper door het rompertje te bedrukken met je eigen unieke ontwerp. Dit spreekt eigenlijk toch voor zich. Wij hebben op Bedrukt.nl een rompertje in een aantal mooie kleuren, met korte mouwen. Deze wordt gemaakt door een Nederlandse fabrikant, zie primex.nl/rompertje. Je kunt deze zelf van bedrukking gaan voorzien met de ontwerp software.

Slabbetje bedrukken

Een slabbetje bedrukken kan zo ontzettend grappig zijn. Slabbetjes vinden wij geweldig bij Bedrukt.nl. Het stukje stof dat al het geknoeide eten en drinken moet opvangen heeft een prominente rol aan tafel, samen met de kleine eter in het midden. Vooral aan tafel heeft het slabbertje zo’n opvallende rol dat hier een grappige tekst op bedrukt moet worden. Tijdens het slabbetje bedrukken wordt er door ons team dan ook heel wat afgelachen. Op Bedrukt.nl koop je een organic slabbetje van de beste materialen vervaardigd, zie ook babybugz/slabbetje voor meer informatie van de fabrikant. Om je wat op te weg te helpen met babykleertjes bedrukken en in het bijzonder slabbetje bedrukken hebben we hieronder wat leuke voorbeelden voor je:

slabbetje bedrukken tekstenslabbetje bedrukken grappigslabbetje bedrukken leukslabbetje bedrukken humor

T-shirt voor baby bedrukken

Er kunnen verschillende redenen zijn voor jou om een T-shirt voor je baby te bedrukken. Wat we vaak voorbij zien komen is het aanzoek, meestal van vader aan moeder, maar dan via het bedrukte baby T-shirt. Ook de aankondiging van de volgende nieuwe baby in wording wordt vaak bedrukt op het baby T-shirt, in dat geval meestal van moeder naar vader. Het is toch fantastisch om op die manier, via het bedrukken van een baby T-shirt boodschappen en nieuwsmededelingen door te geven aan elkaar? Wij worden er in ieder geval elke keer weer heel vrolijk van. Zie hieronder het filmpje van Youtube met heel veel leuke dansende en rolschaatsende babies:

Organic en veiligheid

Je wilt voor je kind alleen het beste van het beste en al helemaal voor zo’n klein schepseltje. Wij bij Bedrukt.nl begrijpen dat volkomen en we willen ook niets anders dan dat. Dit begint wat ons betreft bij een goede kledingkeuze en keuze van gebruikte materialen. Onze babykleding die we bedrukken is daarom vervaardigd van hoogwaardig organisch katoen. Dit betekent dat er geen gebruik is gemaakt van chemische (bestrijdings)middelen bij het tot stand komen van de katoen. Het bedrukken van de babykleding gaat bij ons met dezelfde aandacht en zorg. Wij gebruiken aan bedrukkingsmaterialen alleen veilige stoffen en processen die voldoen aan de uiterst streng CE-markering. Alleen zo kunnen wij er voor zorgen dat de bedrukte babykleertjes veilig zijn voor jouw kindje. Mocht je meer willen lezen over het organische katoen dan kan dat op de website van Control Union, de organisatie die er op toeziet dat organisch katoen volgens de Organic Content Standard tot stand komt.

Baby’s kiezen ook voor Bedrukt.nl

Onderzoek heeft aangetoond dat ook baby’s zelf de voorkeur geven aan bedrukte babykleding van onze webshop. Met name het idee dat papa, mama, of iemand anders die ze lief vinden de baby kleding zelf ontwerpt spreekt ze erg aan. Tja, moeten we nog meer zeggen?

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.