4,8 Google Reviews 4,8 - Google Reviews
Vinkje Vanaf 1 stuk bedrukkenVinkje KlantvriendelijkVinkje Hoge kwaliteitVinkje Modieuze kledingVinkje Prijzen incl btw
petjes bedrukken

Toont alle 8 resultaten

Petjes bedrukken

Vandaag ga je petjes bedrukken! Je hebt er lang over nagedacht en je afgevraagd waar je goedkoop mooie petjes kunt ontwerpen en laten bedrukken per stuk. En nu is het zover, je hebt ons gevonden op Bedrukt.nl. Vandaag ontwerp jij een bedrukte cap die wij met liefde voor je zullen gaan bedrukken. Jouw tekst, jouw foto, jouw logo op een mooie cap met perfecte pasvorm naar keuze. Goedkoop, mooie pasvorm en uniek, voor minder doen we het niet. Begin het cap bedrukken met het kiezen van een cap hierboven.

5 sterren

Heb een muts gekocht en ben goed gemutst op de levering en de bedrukking.

Google Reviews

Bart Jacobs

Bedrukte cap

Er zijn genoeg bedrukte caps te koop in winkels. Maar jij wilt graag zelf bepalen wat er bedrukt wordt op de cap toch? Dat maken wij bij Bedrukt.nl mogelijk voor je. Als je bij ons een bedrukte cap bestelt betekent dat dat je een petje ontvangen dat je geheel zelf hebt bedacht en ontworpen. Dat maakt jouw bedrukte cap uniek. We hebben er voor gekozen om alleen de voorkanten beschikbaar te stellen voor bedrukking. Technisch gezien is dit de beste zijde van een cap om te bedrukken. En laten we eerlijk zijn, dit is toch ook de belangrijkste kant nietwaar? Alle onze caps zijn naadloos aan de voorzijde (5 panelen in het geval van een Baseball Cap) zodat er moeiteloos onbeperkt geprint kan worden. Je kunt teksten toevoegen in kleur en lettertype naar keuze, maar je kunt ook aan afbeelding uploaden en zelfs bedrijfslogo’s plaatsen. De bedrijfslogo’s zijn zeer professioneel op een bedrukte cap wanneer je in onze ontwerpsoftware de achtergrond verwijdert met één druk op de magische knop*, zodat jouw logo vrijstaand komt te staan op je bedrukte cap.

Pet bedrukken goedkoop

Wil je goedkoop een petje laten bedrukken dan hebben we goed nieuws voor je. Dankzij moderne drukapparatuur is het tegenwoordig mogelijk om een pet goedkoop te bedrukken al vanaf lage oplages. Goedkoop een petje bedrukken kan namelijk al gewoon vanaf 1 stuk. En dat is iets dat veel mensen helaas nog niet weten. Vaak wordt gedacht dat maatwerk duur is, maar bij Bedrukt.nl hoeft dat dus totaal niet duur te zijn. Sterker nog, alleen bij ons kun je rekenen op de mooist bedrukte petjes voor de goedkoopste prijzen. Zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit, want goede kwaliteit is en blijft onze eerste prioriteit.

Pet bedrukken bij de HEMA

De fotoservice van de HEMA is al vele jaren een begrip in het Nederlandse winkelgebied. Bij de HEMA kun je nu ook een petje laten bedrukken. HEMA biedt 1 standaard petje aan in het wit. Hierop kun je een foto laten afdrukken. Wil je meer keuze in kleuren van de pet? Of zoek je een pet die niet standaard is, zoals een Snapback, Snapback II of een Trucker Cap? Of petjes in een kleinere maat, zoals de Baseball Cap Junior en de Trucker Cap Junior? Dan kun je beter jouw ontwerp maken op Bedrukt.nl. Wat ook niet bij de HEMA kan, maar wel op Bedrukt.nl is het toevoegen van je eigen teksten, of het uploaden van een vrijstaand logo. Dus zoek je een groot aanbod, met vele opties en mogelijkheden dan ben je welkom bij de specialist op het gebied van het bedrukken van petjes: Bedrukt.nl.

Baseball cap bedrukken

De absolute topper om te bedrukken is de Baseball Cap. De Baseball Cap is de meeste bekende pet, die iedereen wel eens op heeft gehad en bij niemand onbekend is. Vernoemd naar de sport waar elke speler er een draagt: honkbal. Typisch met het logo van de sportclub bedrukt op de voorzijde is de bedrukte Baseball Cap een graag gezien item in de wedstrijden. Bij ons kun je ze bedrukken voor heren, dames en we bieden zelfs een kindermaat aan. Een mooi overzicht om inspiratie op te doen voor je eigen ontwerp is te zien op de website van Baseball Caps Ranked from Worst to first.

Cap bedrukken

Trucker cap bedrukken

Als je een Trucker Cap wilt laten bedrukken ga je eigenlijk terug in de tijd. Maar wel op een retro manier, want deze pet is momenteel weer helemaal in. Voor de geschiedenis van deze cap gaan we wederom terug in de tijd naar de Verenigde Staten. In de jaren 60 werden deze petjes voor het eerst gemaakt en massaal uitgedeeld door de agrarische sector aan vrachtwagen chauffeurs. Misschien verbaast het je, maar de naam Trucker Cap komt dus echt letterlijk voort uit het feit dat deze cap door truckers, vrachtwagenchauffeurs werd gedragen. Een uitgebreide vertelling van de geschiedenis kun je teruglezen op wikipedia/trucker-hat. De kenmerken zijn overduidelijk. Een platte klep aan de voorzijde, meestal een hoofd bekend gedeelte in een contrasterende kleur, waarbij de achterste helft van gaas is gemaakt.

Cap bedrukken per stuk Wij bedrukken caps per stuk. Punt! We hebben een hekel aan al die andere drukkerijen waar een minimale afname van bijvoorbeeld 10 stuks geldt. 10 petjes bedrukken kan bij ons ook hoor, maar wat heeft iemand daar aan die gewoon 1 cap per stuk wil bedrukken? Precies, daarom gelden bij ons nooit minimale aantallen zodat echt iedereen een petje kan bestellen met een zelf gemaakte opdruk. Zoek je inspiratie? Neem eens een kijkje op Pinterest/baseball-caps of Instagram/baseballcap voor leuke ontwerpen.

Petjes bedrukken in kleine oplage

Zoals hierboven al gezegd bieden wij de mogelijkheid om een petje te bedrukken in kleine oplages. Ideaal voor sport teams, verenigingen, of (eenmalige) feestjes. Op deze website hebben wij de mooiste petjes voor je geselecteerd, maar mocht je het totale aanbod van de petjes zien neem dan eens een kijkje op de website van Beechfield. Menig vrijgezellenfeestje in Nederland heeft met succes plaatsgevonden vergezeld met uniek bedrukte petjes in kleine oplages. Hartstikke leuk toch? Je hoeft niet per se in een honkbalteam te zitten, elke sport is geschikt voor een bedrukte pet toch? Ook bij verenigingen is een kleine oplage aan bedrukte petjes bijzonder handig. Vrijwilligers en leden zijn met een petje goed herkenbaar voor iedereen.

Beanie bedrukken

Niet echt een petje, maar eerder een muts is wat je krijgt als je een Beanie gaat bedrukken. Hoewel deze pagina gaat over caps vonden we dat onze beanie toch ook even vermeld moest worden. Onze beanie is namelijk zo super gaaf! De enige beanie in… misschien wel de wereld voor zover wij weten die bedrukt kan worden. Onze beanie, gemaakt van heerlijk zachte stof, heeft namelijk een speciaal magisch veldje aan de voorzijde dat geschikt is voor bedrukking. Daar word je even stil van hè. Baseball Caps en Trucker Caps zijn super stoer in de zomer, maar een mooi bedrukte beanie voor in de koudere maanden is zeker geen overbodige luxe. Nieuw in ons assoritment is de wollen Organic Beanie.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.