Google Reviews
Vanaf 1 stuk bedrukken Klantvriendelijk Hoge kwaliteit Modieuze kleding

Korte rondleiding

Wanneer je onze ontwerpmodule voor het eerst bezoekt kun je een korte rondleiding volgen. We wijzen dan live in de ontwerp software aan waar je alle onderdelen kunt vinden en wat je er mee kunt doen. Deze rondleiding wordt meestal alleen getoond wanneer je onze website voor het eerst bezoek. Dus als je tour al een keer hebt gezien, of hebt weg geklikt kun je deze alleen opnieuw bekijken wanneer je de cache van jouw browser verwijdert.

Bij ons betaal je altijd vooraf. Dat komt omdat we de bestelling geheel op maat maken met jouw persoonlijke ontwerp. Betalen kan bij ons met de volgende betaalmethoden:

iDeal iDeal QR Paypal bunq IBAN Bankoverschrijving Bancontact MistercashCreditcard Sofort

Wij rekenen geen transactiekosten.

De hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van het land en de grootte van de bestelling. Een klein pakket bestaat uit bijvoorbeeld 1 T-shirt, of 2 kleine artikelen. Deze worden verstuurd als brievenbuspost. Een groot pakket is bijvoorbeeld een hooded sweater, of meerder grote artikelen. Dit wordt verstuurd als pakketpost.

Land / soort
Tarief
Nederland, klein pakket
€ 3,95
Nederland, groot pakket
€ 5,95
België, alle pakketten
€ 8,95

Het bedrukken van kleding op maat kost wat tijd. Na ontvangst van betaling wordt uw bestelling in productie genomen en indien leverbaar binnen 5 werkdagen vervaardigd, waarna deze wordt verstuurd.

Wij werken op maandag t/m vrijdag, met uitzondering van feestdagen en aangekondigde sluitingsdagen.

Het Postbedrijf is verantwoordelijk voor de snelheid van de bezorging, die meestal een werkdag duurt. Via de webshop kun je de status van je bestelling volgen. Enkele tips om teleurstelling te voorkomen:

  • Plaats niet direct een grote bestelling zonder eerst een testproduct te bestellen.
  • Betaal met iDeal, een bankoverschrijving kan de levertijd vertragen.
  • Controleer de maten en afmetingen uit de maattabel nauwkeurig.
  • Controleer de bevestigingse-mail en het besteloverzicht nauwkeurig.
  • Bestel ruim op tijd! Te laat ontvangen artikelen voor bijv. een verjaardag kunnen niet worden teruggestuurd.

Een mooi bedrukt kledingstuk wil je graag mooi houden. Daarom is het belangrijk om de kleding met zorg en aandacht te wassen en te strijken. Eventuele wasvoorschriften in het kledinglabel zijn alleen van toepassing op de textiel en gelden niet voor de bedrukking daar deze de opdruk kunnen beschadigen. Om de bedrukking zo lang mogelijk mooi te houden adviseren we de volgende wasvoorschriften.

Wasvoorschriften:

 

wasvoorschriften

Na het wassen:

 

na het wassen

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelwagen.