4,8 Google Reviews 4,8 - Google Reviews
Vinkje Vanaf 1 stuk bedrukkenVinkje KlantvriendelijkVinkje Hoge kwaliteitVinkje Modieuze kledingVinkje Prijzen incl btw
organic

Resultaat 1–12 van de 22 resultaten wordt getoond

Organic Kleding Bedrukken

Het is vandaag de dag ontzettend belangrijk dat kleding wordt geproduceerd met verantwoorde grondstoffen onder goede omstandigheden. Wil jij graag op verantwoorde wijze kleding laten bedrukken dan ben je bij ons aan het goede adres. Op onze website bieden we een ruim aanbod van duurzame kleding, gemaakt van bio-katoen, klaar om bedrukt te worden met jouw eigen ontwerp. En dat allemaal gewoon vanaf 1 stuk. Niet alleen de kleding is duurzaam, ook ons productieproces en de algehele bedrijfsinrichting zijn geboden aan de hoogste eisen voor wat betreft duurzaamheid voor mens en milieu. Als onze visie jou aanspreekt dan kun je met een gerust hart jouw organic kleding gaan ontwerpen, zodat wij deze voor je bedrukken.

5 sterren

Met 5 werkdagen productie zijn ze snel, duurzame materialen, en mooie bedrukking. Tevreden, en zou ze opnieuw gebruiken.

Google Reviews

Pieter van der Hoeven

Organic T-shirt bedrukken

Organic T-shirt DamesEen Organic T-shirt bedrukken is een heel stuk leuker dan een “gewoon” T-shirt bedrukken. Je weet bij organic dat het goed zit met de gebruikte grondstoffen. Een bijkomend voordeel bij Bedrukt.nl is dat er aan het bedrukken zelf ook hoge eisen worden gesteld voor wat betreft duurzaamheid voor mens en omgeving. We geven de aarde graag zo schoon en eerlijk mogelijk door aan de volgende generatie. Maar dat gaat niet vanzelf. We zijn altijd op zoek naar de mooiste T-shirts om te bedrukken, gemaakt van 100% biologisch katoen, oftewel organisch katoen. Een Organic T-shirt bedrukken is daarom milieuvriendelijk en duurzaam.

Tijdens de katoenproductie worden uitsluitend natuurlijke teelmethoden gebruikt. Dit betekent bij voorbeeld dat de katoen met de hand wordt geplukt en dat onkruid handmatig wordt gewied. Door de katoenteelt af te wisselen met andere gewassen krijgen ziektes minder kans. Bovendien raakt de bodem minder snel uitgeput. Verder gebruiken biologische katoenboeren ambachtelijke irrigatiemethodes. Die zorgen ervoor dat veel minder water nodig is dan bij de traditionele katoenteelt. Dit alles doet zeker niet af aan het comfort van een T-shirt. Integendeel. Het resultaat is een verantwoord, duurzaam bedrukt T-shirt, eerlijk voor mens en milieu. Ontwerp vandaag nog jouw organic bedrukte T-shirt.

Organic Polo bedrukken

Organic Polo Men BedrukkenEen Organic Polo bedrukken voelt gewoon beter dan een “gewone” Polo bedrukken. Waarom? Heel simpel. Bij organic polo’s weet je dat het goed zit met de gebruikte grondstoffen. Bedrukt.nl stelt daarnaast nog eens zeer hoge eisen aan het bedrukken zelf voor wat betreft duurzaamheid voor mens en omgeving. Dus duurzaamheid, niet alleen in de kleding, maar ook in de productie. We geven de aarde graag zo schoon en eerlijk mogelijk door aan de volgende generatie. Maar dat gaat niet vanzelf. We zijn altijd op zoek naar de mooiste Polo shirts om te bedrukken, gemaakt van 100% biologisch katoen, oftewel organisch katoen. Een Organic Polo bedrukken is daarom milieuvriendelijk en duurzaam.

Tijdens de katoenproductie worden uitsluitend natuurlijke teelmethoden gebruikt. Dit betekent bij voorbeeld dat de katoen met de hand wordt geplukt en dat onkruid handmatig wordt gewied. Door de katoenteelt af te wisselen met andere gewassen krijgen ziektes minder kans. Bovendien raakt de bodem minder snel uitgeput. Verder gebruiken biologische katoenboeren ambachtelijke irrigatiemethodes. Die zorgen ervoor dat veel minder water nodig is dan bij de traditionele katoenteelt. Dit alles doet zeker niet af aan het comfort van een Polo. Integendeel. Het resultaat is een verantwoord, duurzaam bedrukte Polo, eerlijk voor mens en milieu. Ontwerp vandaag nog jouw organic bedrukte Polo.

Don't Panic It's Organic

Verschillende benamingen

Bio-katoenWij hebben deze categorie “organic” kleding genoemd, omdat we veronderstellen dat dit de meeste bekende term is, waar ook geen misverstand over kan bestaan. Er zijn echter vele termen die min of meer allemaal hetzelfde aangeven. Zo wordt de grondstof zelf bio-katoen, biologisch katoen, organisch katoen of ecologisch katoen genoemd. In alle gevallen wordt hier hetzelfde mee bedoeld. In het algemeen kun je spreken van duurzaam katoen, wat een meer omvattende term is. Daaronder valt bijvoorbeeld ook geregenereerd katoen of gerecycled polyester. Onze Organic Sweater is bijvoorbeeld gemaakt van 100% geregenereerd katoen en gerecycled polyester.

Ons aanbod organic

Het is je misschien opgevallen dat niet bij al onze artikelen staat vermeld dat deze gemaakt zijn van bio-katoen. Dit heeft te maken met wetgeving en certificering. Je mag er van uitgaan dat duurzaamheid een belangrijke rol speelt bij alle producten die we aanbieden. Alleen sommige merken voldoen niet voor de volle 100%, maar bijvoorbeeld 95% en mogen dan officieel het logo bio-katoen niet dragen. Dit geldt ook voor merken waarvan de certificering nog in aanvraag is. Dus hoewel je al bij een zeer groot gedeelte van onze producten het logo bio-katoen ziet staan geldt de duurzaamheidsfactor nagenoeg voor ons gehele aanbod.

Organic Hoodie Bedrukken

organic hoodie bedrukkenWe love hoodies bij Bedrukt.nl, dat is bij iedereen wel bekend. Maar wat als ik je nu vertel dat we een nieuwe heerlijk zachte, mooie hoodie hebben. Voor zowel heren als dames. In een hele lijst van schitterende kleuren te verkrijgen. Maar ook… gemaakt van 100% biologisch katoen! En dat alles voor dezelfde prijs als een conventionele hoodie. Onze nieuwe Organic Hoodie gaat het helemaal maken. Deze sweater met capuchon, gemaakt van organisch katoen is ideaal voor persoonlijk drukwerk. Teksten, logo’s, foto’s, al jouw ontwerpen kunnen probleemloos worden bedrukt op de Organic Hoodie. Ik zou zeggen wacht niet langer en ontwerp vandaag nog jouw unieke, persoonlijk bedrukte hoodie.

Goede arbeidsomstandigheden

WRAPNaast de gebruikte grondstoffen vinden we bij Bedrukt.nl het uiterst belangrijk dat de kleding onder goede menselijke omstandigheden is gemaakt. Om dit te garanderen voldoet ons gehele kledingaanbod aan WRAP; Worldwide Responsible Accredited Production. Het hebben van een WRAP-certificering laat potentiële kopers zien dat de fabrikant toegewijd is aan ethische en verantwoorde zakelijke normen. Het toont aan dat zij de wetten van het land van productie gehoorzaamt, haar werknemers met waardigheid en respect behandelt en dat zij zich bewust is van de impact die haar bedrijf heeft op het milieu. Het WRAP-certificaat is een erkend symbool van een engagement om sociale en ethische normen te handhaven.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.