Google Reviews
Vanaf 1 stuk bedrukken Klantvriendelijk Hoge kwaliteit Modieuze kleding

Ontwerpen

Upload geen grote bestanden, dit is ook niet nodig voor het bedrukken. We adviseren het volgende:

  • JPG, of PNG (evt. AI, PSD, PDF, GIF)
  • ± 1 MB
  • ± 1000 pixels breed/hoog

Zorg dat de afbeelding een bestandsnaam heeft zonder leestekens of spaties.

Een upload van eigen afbeelding kan maximaal op A4 formaat worden bedrukt. Logo’s of teksten in 1 solide kleur kunnen onbeperkt groot worden bedrukt.

Het makkelijkst is om een vrijstaande PNG afbeelding, zonder witte achtergrond te uploaden. Beschik je alleen over een JPG met witte achtergrond? In onze online ontwerpsoftware kun je een aanwezige witte achtergrond verwijderen met één klik. Zo ben je altijd verzekerd van een vrijstaand logo, zonder ongewenste witte achtergrond.

Achtergrond verwijderen

Veel van onze kleding heeft geen neklabel meer. Bij de kleding met neklabel is deze makkelijk te verwijderen, maar dit bieden wij niet aan. Je kunt dit zelf doen of mocht je een label willen vervangen een naai atelier inschakelen.

Bestellen

Bij elk artikel staan de afmetingen per maat vermeld in een maattabel. Wij raden aan deze goed te bekijken en te vergelijken met een passend kledingstuk dat je al in huis hebt.

Land / soort
Tarief
Nederland, klein pakket
€ 3,95
Nederland, groot pakket
€ 5,95
België, alle pakketten
€ 8,95

Direct na het succesvol plaatsen van een bestelling ontvang je automatisch een bevestiging op het ingevoerde e-mailadres. Heb je geen bevestiging ontvangen? Dan is de bevestiging waarschijnlijk door je SPAM-filter tegengehouden. Controleer in ieder geval de SPAM-filter goed en voeg ons domein “bedrukt.nl” toe aan je lijst met veilige afzenders. Een andere reden kan zijn dat je een typefout hebt gemaakt bij het invoeren van je e-mailadres.

JA. In tegenstelling tot de meeste drukkerijen kun je bij ons al een bedrukt kledingstuk bestellen vanaf 1 stuk.

Het is niet mogelijk om een gratis sample te ontvangen. Als het gaat om de maatkeuze verwijzen we graag naar de maattabellen bij de producten. Als het gaat om het bekijken / voelen van een product dan bieden we de mogelijkheid om slechts 1 stuk te bestellen via deze webshop.

Ja, maar niet met een druk op de knop. Ook bij een nabestelling gaat het bestellen op dezelfde manier als bij de originele bestelling. Het ontwerp dient opnieuw te worden gemaakt op de webshop.

Met account
Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een bevestiging met daarbij de factuur als bijlage. Je kunt ook zelf een factuur downloaden. Hiervoor dien je in te loggen op deze website met je inloggegevens. Vervolgens kies je de bestelling waar het om gaat alwaar de factuur kan worden gedownload.

Zonder account
Op de bevestigingspagina na het bestellen staat eenmalig een link om je factuur te downloaden als gast, zonder account. Wil je zelf facturen kunnen downloaden van bestellingen dan dien je te bestellen met een account. Een account kun je aanmaken tijdens het bestellen.

Facturen worden maximaal 12 maanden in het systeem bewaard. Het is niet mogelijk om facturen op te vragen via e-mail of telefoon.

Wachtend op betaling / In de wacht
We hebben de betaling van jouw bestelling nog niet ontvangen.

In behandeling
Jouw bestelling en betaling zijn ontvangen.

In productie
Jouw bestelling wordt gemaakt.

Afgerond
De bestelling is gereed en verstuurd.


Geannuleerd
De bestelling is geannuleerd en wordt niet in behandeling genomen.

Mislukt
Het is niet gelukt om de bestelling te plaatsen.

Terugbetaald
Na overleg is (een gedeelte van) het aankoopbedrag terugbetaald.

Aantal onder 30 stuks
Bestel je minder dan 30 stuks dan kun je niet per e-mail bestellen, maar uiteraard wel via deze webshop.

30 stuks of meer
Wil je 30 of meer gelijke stuks bestellen? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Bestellen verloopt vervolgens via e-mail.

Ontvangen

⚠️ VERTRAGINGEN DOOR DRUKTE
In verband met Corona is het erg druk bij PostNL en andere bezorgbedrijven. Hierdoor kunnen de verwerking en de bezorging van je bestelling vertraging oplopen. Houd rekening met langere levertijden dan de hieronder vermelde levertijd.

Het bedrukken van kleding op maat kost wat tijd. Na ontvangst van betaling wordt je bestelling in productie genomen en indien leverbaar binnen 3-5 werkdagen vervaardigd, waarna deze wordt verstuurd. Een werkdag bij Bedrukt.nl is ma t/m vrij, met uitzondering van feestdagen.

Het Postbedrijf is verantwoordelijk voor de snelheid van de bezorging, die meestal een werkdag duurt. Via de webshop kun je de status van je bestelling volgen.

Met account
Heb je tijdens het bestellen gekozen om direct een account aan te maken?
Dan kun je inloggen en de status van je bestelling bekijken: mijn account.

Zonder account
Heb je tijdens het bestellen gekozen om geen account aan te maken?
Dan kun je uiteraard ook niet inloggen. Het bekijken van je bestelling is dan niet mogelijk.
De status van je bestelling kan echter wel bekeken worden: bestelstatus.

Heb je een bestelling ontvangen en ben je niet tevreden? Volg de online probleemoplosser om direct tot een antwoord te komen:

PROBLEEMOPLOSSER

Staat jouw vraag er niet bij? Stel hem aan ons!

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.