4,8 Google Reviews 4,8 - Google Reviews
Vinkje Vanaf 1 stuk bedrukkenVinkje KlantvriendelijkVinkje Hoge kwaliteitVinkje Modieuze kledingVinkje Prijzen incl btw

Toont alle 11 resultaten

Tassen bedrukken

Een tas bedrukken met mijn eigen ontwerp… en voor dat geld? Ja dat klopt! Een mooie, unieke tas hoeft helemaal niet duur te zijn. Alleen bij ons kun je kiezen uit de mooiste, zeer kwalitatieve tassen, met jouw eigen ontwerp. Alle tassen zijn er in veel kleuren en de bedrukking bepaal je natuurlijk helemaal zelf, zoals je dat bij ons gewend bent. Jouw foto, jouw tekst, jij kiest de fonts, de kleuren en het resultaat is een unieke bedrukte tas voor heel weinig geld. De reeks tassen die we aanbieden vallen onder de noemer “retro”. Dit betekent traditioneel coole kleurencombinaties, maar toch in een modern jasje. Zo zijn er een mini schoudertasjes, de bekende messenger bag, een grote sporttas en nog veel meer. Nieuwsgierig? Ga dan snel zelf een tas ontwerpen in onze webshop.

Schoudertas bedrukken

Een schoudertas is een veelgebruikte tas voor dagelijks gebruik. Je neemt hem gemakkelijk mee naar school, werk of tijdens het boodschappen doen. Maar wist je dat je een schoudertas ook kunt laten bedrukken met een persoonlijke tekst of afbeelding? Zo wordt jouw tas uniek en herkenbaar! Bij het bedrukken van een schoudertas zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bedrukking op de voor- of achterzijde van de tas. Ook is het mogelijk om een bedrukking te plaatsen op de zijkant of zelfs op de draagband van de tas. Hierdoor is er veel ruimte om te experimenteren met verschillende ontwerpen en kleuren.

Zelf een ontwerp maken voor je bedrukte schoudertas is eenvoudig. Via de website van verschillende tassenleveranciers kun je gemakkelijk een eigen ontwerp maken en deze laten bedrukken op een schoudertas. Zo kun je bijvoorbeeld een foto van jezelf, je huisdier of een mooie vakantiebestemming op de tas laten drukken. Maar ook bedrijven kunnen hun bedrijfslogo of slogan op de schoudertas laten bedrukken om zo extra naamsbekendheid te creëren.

Reistas bedrukken

Een reistas is ideaal voor een weekendje weg of vakantie. Maar ook deze tas kun je laten bedrukken met een persoonlijke tekst of afbeelding. Zo kun je bijvoorbeeld een reistas laten bedrukken met de naam van de eigenaar, zodat deze altijd herkenbaar is op het vliegveld of in de trein. Bij het bedrukken van een reistas is het belangrijk om te kiezen voor een tas van goede kwaliteit. Een reistas moet namelijk wel tegen een stootje kunnen en lang meegaan. Gelukkig zijn er veel verschillende tassenleveranciers die hoogwaardige reistassen aanbieden die ook nog eens kunnen worden bedrukt.

Het ontwerpen van een bedrukte reistas is net zo eenvoudig als het ontwerpen van een schoudertas. Via de website van een tassenleverancier kun je gemakkelijk een eigen ontwerp maken en deze laten bedrukken op een reistas. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie vakantiefoto of een leuke tekst als ‘bon voyage’.

School- en gymtas bedrukken

Ook voor scholieren en sporters is het leuk om een eigen bedrukte tas te hebben. Zo kan een schooltas worden voorzien van de naam van de leerling, waardoor deze altijd herkenbaar is op school. En een gymtas kan worden bedrukt met de naam van de sportclub of met een inspirerende quote om zo extra motivatie te geven tijdens het sporten. Bij het bedrukken van een school- of gymtas is het belangrijk om te kiezen voor een stevige tas van goede kwaliteit. Een schooltas moet namelijk boeken en andere zware spullen. Onze schooltassen zijn van het bekende merk Bagbase.

Organic tote bags / draagtas bedrukken

Op onze website bieden wij niet alleen de mogelijkheid om schoudertassen, reistassen, schooltassen en gymtassen te laten bedrukken, maar ook tote bags en stuff bags. Tote bags, ook wel bekend als katoenen draagtassen, zijn lichtgewicht tassen die ideaal zijn voor het meenemen van kleine boodschappen, een boek of een tijdschrift. Stuff bags, oftewel knikkerzakken, zijn kleine tassen die gebruikt kunnen worden om bijvoorbeeld knikkers of andere kleine voorwerpen in op te bergen. Het bijzondere aan onze tote bags en stuff bags is dat ze volledig organic zijn. Dit betekent dat de tassen gemaakt zijn van 100% biologisch katoen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van mens en dier. Bij de productie van onze tassen wordt namelijk geen gebruik gemaakt van schadelijke chemicaliën en pesticiden. Net als bij onze andere tassen, is het ook mogelijk om een ontwerp te maken voor de bedrukking van de tote bags en stuff bags. Via onze website kun je eenvoudig een eigen ontwerp maken en deze laten bedrukken op een organic katoenen tas. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar heb je ook nog eens een unieke en persoonlijke tas die volledig bij jou past.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.