Google Reviews
Vanaf 1 stuk bedrukken Klantvriendelijk Hoge kwaliteit Modieuze kleding

Ons verhaal

bedrijfsgegevensbedrijfsgegevens

Geschiedenis

In 2002 zijn de beginselen gelegd voor wat Bedrukt.nl vandaag de dag is geworden. Vanuit een samensmelting van een traditionele drukkerij met een full service webdesign bureau is het idee ontstaan om een online kledingdrukkerij te creëren.

Nu inmiddels 20 jaar laten zijn we uitgegroeid tot een serieuze internetdrukkerij, met professionals en inmiddels genoeg ervaring en kennis in huis om de mooiste producten te maken via de de leukste en handigste website.

Contact opnemen

Stuur ons een e-mail

Met kantoor in Emmen en productie in Groningen bedienen we geheel Nederland en België, zowel consument als zakelijk.

Ons team

 • JP

  JP

  Verkoop & Marketing

 • bjorn

  Bjorn

  Drukker

 • Niels

  Niels

  Drukker

 • Jan Hendrik

  Jan Hendrik

  Omgevingsbeheer

 • Jess

  Jess

  Inkoop

 • Roos

  Roos

  Klantondersteuning

 • Aaltje

  Aaltje

  Algemene productie

Kleding bedrukken vanaf 1 stuk

Er zijn nog steeds mensen die denken dat er minimale afnames gelden bij het laten bedrukken van kleding. En weet u, dat is ook meestal het geval, maar niet bij ons! Alleen bij Bedrukt kunt u zelf een T-shirt ontwerpen en laten bedrukken per stuk. Dus geen minimale afnames, gewoon 1 stuk. Elke bestelling wordt bij Bedrukt met dezelfde zorg en aandacht verwerkt. Een kleine bestelling van 1 stuk vinden we net zo belangrijk als een grote bestelling en daarom besteden we veel zorg aan elke bestelling.

Kleding kiezen

Op onze website staat de modernste en meest trendy kleding van dit moment. U kunt hier doorheen bladeren en het artikel kiezen dat aan uw wensen voldoet. Niet alleen T-shirts, maar ook poloshirts, sweaters, caps en nog veel meer kan allemaal per stuk worden ontworpen en bedrukt.

Tekst toevoegen

Na eenmaal een kledingstuk te hebben gekozen kunt u hierop uw eigen tekst typen in onze online ontwerpsoftware. Tekst kan op zowel voorzijde, als achterzijde in verschillende kleuren, groottes en lettertypes.

Afbeelding toevoegen

U kunt in onze online ontwerpsoftware een eigen afbeelding uploaden. Dit kan een foto zijn die u zelf hebt genomen, maar ook heel goed een logo. Het logo dat u uploadt mag bestaan uit meerdere kleuren. Heeft u een logo met een witte achtergrond? Geen probleem. Op onze website verwijdert u de achtergrond naar transparant met een klik / druk op de knop.

Cliparts

In de ontwerpsoftware bieden we een aantal cliparts aan. We houden deze altijd actueel wat een leuke aanvulling kan zijn op uw ontwerp. De cliparts worden getoond in categorieën zodat er voor ieder wat bij staat.

organic cotton kwaliteit
responsible production kwaliteit
confidence in textiles kwaliteit

Alleen de beste kwaliteit

Wanneer je iets ontwerpt en laat bedrukken wil je graag dat de kwaliteit goed is, dat het lang mooi blijft, maar ook dat er verantwoord is geproduceerd. Wij leveren graag de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Maar zeker zo belangrijk vinden we het productieproces. Met zorg en aandacht voor mens en milieu maken we met liefde de mooiste kleding met de allerbeste kwaliteit. Dat dit alles goed lukt met een betaalbare prijs bewijzen we nu al sinds 2002. We zijn er allemaal bij gebaat wanneer iets mooi is en lang mooi blijft, dus daar streven we naar. Een tevreden klant, goede kwaliteit en zorg voor mens en milieu, daar doen we het voor.

Goede werkomstandigheden

Alle artikelen die we leveren zijn gecertificeerd volgens het WRAP, Worldwide Responsible Accredited Production. WRAP is een zelfstandige non-profit organisatie die zich heeft toegelegd op de certificatie van wettige, menselijke en ethische arbeid wereldwijd. Deze Amerikaanse organisatie zet zich in voor betere, eerlijke en duurzame productie in de wereld. De nadruk ligt hierbij op kleding, schoeisel en andere genaaide producten. Controle en auditing van de twaalf uitgangspunten vindt plaats via onafhankelijke instituten. Voor Bedrukt betekent dit dat wij door middel van een aansluiting bij WRAP alleen kleding verkopen die gemaakt is onder menselijke en ethische omstandigheden.

Organisch textiel

Bij producten waar dit logo bij staat geldt dat de katoen die gebruikt is voor de productie van de kleding uitsluitend organisch of biologisch is. Deze katoen wordt in die gevallen verkregen van niet-gemodificeerd en wordt verbouwd zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, pesticiden en kunstmest. Dit is gezonder en veiliger voor de boeren en het milieu. Onze Organic T-shirts zijn gemaakt van organisch katoen volgens officiële OCS-certificering.

Geen schadelijke stoffen

De Oeko-Tex standaard 100 is een gezondheidskeurmerk voor kleding. De kleding moet zijn getest op stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid of allergische reacties kunnen geven. Oeko-Tex stelt strenge eisen aan het gebruik van grondstoffen, kleurstoffen en gewassenbeschermingsmiddelen. Naleving vindt plaats via audits door onafhankelijke controleurs. Alle artikelen die we leveren voldoen aan de Oeko-Tex Standaard 100. Deze standaard is een globaal gelijkvormig test- en certificatiesysteem voor ruwe textielmaterialen, tussenliggende en eindproducten in alle stadia van productie.

De beste druktechnieken

We hebben verschillende druktechnieken in huis, voor elke opdracht kiezen we de meeste geschikte techniek, voor het beste resultaat. Alle druktechnieken die we gebruiken voldaan aan de CE normen en zijn veilig in gebruik. Vanaf 30-50 stuks maken we gebruik van zeefdruk. Aantallen daaronder worden bedrukt via verschillende methoden. Zo worden teksten uitgesneden door een plotter en full colour logo’s geprint. Alle bedrukking wordt onder hoge druk en hoge temperatuur goed samengesmolten met de textiel. Wanneer de wasvoorschriften zorgvuldig worden nageleefd kunnen we een mooi langdurig resultaat garanderen.

duurzaamheid

Duurzaam ondernemen

 

Duurzaam Ondernemen staat bij ons bedrijf hoog in het vaandel. We zien ondernemen als een kans voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij. Eén van onze basisvoorwaarden is het integreren van milieuzorg in al onze bedrijfsactiviteiten. De volgende punten worden in ons bedrijf strikt nageleefd en gelden voor ons als minimale vereisten voor duurzaam ondernemen:

 • Beperken van gevaar en hinder
 • Besparen van energie
 • Geïsoleerde werkomgeving
 • Maximale reductie CO2-emissie
 • Preventie en scheiding van afval
 • Recyclen van verpakkingsmaterialen
 • Recyclen van tonersduurzaam-ondernemen
 • Vervoermanagement
 • Advies aan klanten over duurzaam gebruik van product
 • Het stimuleren van de gezondheid van medewerkers
 • Sportmogelijkheden voor de medewerkers
 • Een zo groot mogelijk aandeel van biokatoen / organische katoen
Bijwerken van …
 • Geen producten in de winkelwagen.