4,8 Google Reviews 4,8 - Google Reviews
Vinkje Vanaf 1 stuk bedrukkenVinkje KlantvriendelijkVinkje Hoge kwaliteitVinkje Modieuze kledingVinkje Prijzen incl btw

Ons verhaal

bedrijfsgegevensbedrijfsgegevens

Geschiedenis

Ons bedrijf werd opgericht in 2002 in het Brabantse Oosterhout. Destijds ontstond het door een samensmelting van een traditionele (offset) drukkerij met een full service webdesign bureau. De visie was om beide expertises te combineren en zo een moderne internetdrukkerij op te richten. Ruim 20 jaar later zijn we uitgegroeid tot een serieuze speler op de markt, met professionals en inmiddels genoeg ervaring en kennis in huis om de mooiste producten te maken via onze gebruiksvriendelijke website. We hebben ons gespecialiseerd in het bedrukken van kleding en dragen met trots bij aan een duurzame wereld door te kiezen voor organic katoen, fair trade kleding en een CO2-neutrale productieomgeving.

Onze missie

Onze missie is om het voor iedereen mogelijk te maken om hun eigen ontwerp op modieuze kleding te laten bedrukken, zonder hierbij concessies te doen aan de duurzaamheid van onze kleding en onze productie. We willen onze klanten een unieke en persoonlijke ervaring bieden, waarbij ze zelf kunnen kiezen welk ontwerp ze willen laten bedrukken en hoe ze dit willen vormgeven. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een duurzame wereld en daarom maken we uitsluitend gebruik van organic katoen, fair trade kleding en een CO2-neutrale productieomgeving. Zo kunnen we met trots zeggen dat we niet alleen mooie en unieke kledingstukken maken, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst voor ons allemaal.

Locaties

Productielocatie 1
Rietland 15
6681 NAĀ  Bemmel

Productielocatie 2
Bedrijventerein Ulgersmaweg
Groningen

Correspondentieadres
(geen bezoekerslocatie!)
Allee 6
7811 GMĀ  Emmen

Telefoonnummer

+31 85 369 5116 (verkoop & advies)

Onze visie

Onze visie is om uit te groeien tot dƩ referentie op het gebied van duurzaam bedrukte kleding voor particulieren en bedrijven. We willen ons assortiment steeds verder uitbreiden en onze klanten de meest unieke en persoonlijke ervaring bieden, waarbij hun eigen ontwerp op modieuze kleding wordt bedrukt. Tegelijkertijd willen we een voorbeeld zijn op het gebied van duurzaamheid en willen we onze klanten inspireren om bewust te kiezen voor duurzame kleding. We willen onze productieprocessen continu verbeteren en investeren in nieuwe technologieƫn en innovaties om onze impact op mens, milieu en aarde zo klein mogelijk te maken. Zo willen we bijdragen aan een duurzame toekomst voor ons allemaal.

Ons team

 • JP

  JP

  Verkoop & Marketing

 • bjorn

  Bjorn

  Drukker

 • Niels

  Niels

  Drukker

 • Jan Hendrik

  Jan Hendrik

  Omgevingsbeheer

 • Jess

  Jess

  Inkoop

 • Roos

  Roos

  Klantondersteuning

 • Aaltje

  Aaltje

  Algemene productie

Kleding bedrukken vanaf 1 stuk

Wij bieden de mogelijkheid om kleding te laten bedrukken, waarbij je al vanaf 1 stuk kunt bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen ontwerp of tekst op een T-shirt, polo of hoodie laten drukken en creƫer je een uniek kledingstuk. Er zijn nog steeds mensen die denken dat er minimale afnames gelden bij het laten bedrukken van kleding. En weet u, dat is ook meestal het geval, maar niet bij ons! Alleen bij Bedrukt kunt u zelf een T-shirt ontwerpen en laten bedrukken per stuk. Dus geen minimale afnames, gewoon 1 stuk. Elke bestelling wordt bij Bedrukt met dezelfde zorg en aandacht verwerkt. Een kleine bestelling van 1 stuk vinden we net zo belangrijk als een grote bestelling en daarom besteden we veel zorg aan elke bestelling.

Kleding kiezen

Wij begrijpen dat iedereen zijn eigen stijl heeft en daarom hebben we ons assortiment zo samengesteld dat er voor ieder wat wils is. Of je nu op zoek bent naar een klassiek T-shirt of juist naar iets meer bijzonders, zoals een polo, sweater, hoodie, jas, pet of tas, bij ons kun je het vinden.Ā Onze kledingcollectie wordt zorgvuldig samengesteld door ons team van mode-experts, die constant op zoek zijn naar de nieuwste trends en de beste kwaliteit. Daardoor kunnen we garanderen dat onze kleding niet alleen modieus, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit is.Ā We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en daarom bieden we niet alleen een uitgebreid assortiment aan, maar ook een goede service.

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van je keuze en om eventuele vragen te beantwoorden.Ā Kortom, op onze website kun je terecht voor een groot assortiment aan modieuze kleding, van standaard T-shirts tot bijzondere hoodies en jassen, en wij garanderen dat onze kleding van hoge kwaliteit is en dat onze klantenservice altijd voor je klaarstaat.

Eigen ontwerp bedrukken

Na eenmaal een kledingstuk te hebben gekozen kunt u hierop uw eigen tekst typen in onze online ontwerpsoftware. Tekst kan op zowel voorzijde, als achterzijde in verschillende kleuren, groottes en lettertypes.Ā U kunt in onze online ontwerpsoftware een eigen afbeelding uploaden. Dit kan een foto zijn die u zelf hebt genomen, maar ook heel goed een logo. Het logo dat u uploadt mag bestaan uit meerdere kleuren. Heeft u een logo met een witte achtergrond? Geen probleem. Op onze website verwijdert u de achtergrond naar transparant met een klik / druk op de knop. In de ontwerpsoftware bieden we een aantal cliparts aan. We houden deze altijd actueel wat een leuke aanvulling kan zijn op uw ontwerp. De cliparts worden getoond in categorieĆ«n zodat er voor ieder wat bij staat.

organic cotton kwaliteit
responsible production kwaliteit
confidence in textiles kwaliteit

Alleen de beste kwaliteit


Wanneer je iets ontwerpt en laat bedrukken wil je graag dat de kwaliteit goed is, dat het lang mooi blijft, maar ook dat er verantwoord is geproduceerd. Wij leveren graag de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Maar zeker zo belangrijk vinden we het productieproces. Met zorg en aandacht voor mens en milieu maken we met liefde de mooiste kleding met de allerbeste kwaliteit. Dat dit alles goed lukt met een betaalbare prijs bewijzen we nu al sinds 2002. We zijn er allemaal bij gebaat wanneer iets mooi is en lang mooi blijft, dus daar streven we naar. Een tevreden klant, goede kwaliteit en zorg voor mens en milieu, daar doen we het voor.

De beste druktechnieken

Bij Bedrukt.nl hebben we een scala aan druktechnieken tot onze beschikking, zodat we voor elk ontwerp de beste techniek kunnen kiezen en zo het beste eindresultaat kunnen realiseren. Al onze druktechnieken voldoen minimaal aan de CE norm.Ā Bij bestellingen vanaf 30-50 stuks maken we gebruik van zeefdruk. Bij kleinere aantallen gebruiken we verschillende technieken, zoals het uitsnijden van teksten door middel van een plotter en het printen van full colour logo’s met Direct to Film transfers. Deze techniek biedt naast de bekende CMYK kleuren ook de mogelijkheid om witte inkt te gebruiken, wat resulteert in een helder en scherp resultaat. Elke bedrukking wordt onder hoge druk en hoge temperatuur samengesmolten met de textiel, waardoor het langdurig mooi blijft, mits de wasvoorschriften zorgvuldig worden opgevolgd. We zijn er trots op dat we met onze druktechnieken een hoogwaardige kwaliteit kunnen leveren, die ook nog eens duurzaam is. Lees meer over onze druktechnieken.

In onderstaande video wordt de nieuwste druktechniek Direct to Film uitgelegd:

Goedkoop T-shirts bedrukken

Dankzij moderne efficiƫnte druktechnieken, gebaseerd op ambachtelijke principes zijn we in staat om heel goedkoop T-shirts te bedrukken in grote aantallen. De hoge kwaliteit is hierbij gewaarborgd. Voor grote oplages, veelal met een gelijk ontwerp als opdruk gebruiken we zeefdruk. Lees hier alles over de voordelen van deze productietechniek en wat het kan betekenen voor jouw zakelijke evenementen, organisaties, personeel, merchandise, etc.

Goede werkomstandigheden

Alle artikelen die we leveren zijn gecertificeerd volgens het WRAP, Worldwide Responsible Accredited Production. WRAP is een zelfstandige non-profit organisatie die zich heeft toegelegd op de certificatie van wettige, menselijke en ethische arbeid wereldwijd. Deze Amerikaanse organisatie zet zich in voor betere, eerlijke en duurzame productie in de wereld. De nadruk ligt hierbij op kleding, schoeisel en andere genaaide producten. Controle en auditing van de twaalf uitgangspunten vindt plaats via onafhankelijke instituten. Voor Bedrukt betekent dit dat wij door middel van een aansluiting bij WRAP alleen kleding verkopen die gemaakt is onder menselijke en ethische omstandigheden.

Organisch textiel

Bij Bedrukt.nl vinden we het van groot belang om op een duurzame manier te werken. Dat betekent onder andere dat we kiezen voor organic katoen, fair trade kleding en een CO2-neutrale productieomgeving bij het bedrukken van onze kleding. Op deze manier dragen we ons steentje bij aan een betere wereld. We vinden het belangrijk om niet alleen rekening te houden met de kwaliteit en uitstraling van onze producten, maar ook met de impact die we hebben op mens, milieu en aarde. Zo kunnen we met trots zeggen dat we niet alleen mooie en unieke kledingstukken maken, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst voor ons allemaal.

Bij producten waar dit logo bij staat geldt dat de katoen die gebruikt is voor de productie van de kleding uitsluitend organisch of biologisch is. Deze katoen wordt in die gevallen verkregen van niet-gemodificeerd en wordt verbouwd zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, pesticiden en kunstmest. Dit is gezonder en veiliger voor de boeren en het milieu. Onze Organic T-shirts zijn gemaakt van organisch katoen volgens officiƫle OCS-certificering.

Geen schadelijke stoffen

De Oeko-Tex standaard 100 is een gezondheidskeurmerk voor kleding. De kleding moet zijn getest op stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid of allergische reacties kunnen geven. Oeko-Tex stelt strenge eisen aan het gebruik van grondstoffen, kleurstoffen en gewassenbeschermingsmiddelen. Naleving vindt plaats via audits door onafhankelijke controleurs. Alle artikelen die we leveren voldoen aan de Oeko-Tex Standaard 100. Deze standaard is een globaal gelijkvormig test- en certificatiesysteem voor ruwe textielmaterialen, tussenliggende en eindproducten in alle stadia van productie.

duurzaamheid

Duurzaam ondernemen

 

Duurzaam Ondernemen staat bij ons bedrijf hoog in het vaandel. We zien ondernemen als een kans voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij. EĆ©n van onze basisvoorwaarden is het integreren van milieuzorg in al onze bedrijfsactiviteiten. De volgende punten worden in ons bedrijf strikt nageleefd en gelden voor ons als minimale vereisten voor duurzaam ondernemen:

 • Beperken van gevaar en hinder
 • Besparen van energie
 • GeĆÆsoleerde werkomgeving
 • Maximale reductie CO2-emissie
 • Preventie en scheiding van afval
 • Recyclen van verpakkingsmaterialen
 • Recyclen van tonersduurzaam-ondernemen
 • Vervoermanagement
 • Advies aan klanten over duurzaam gebruik van product
 • Het stimuleren van de gezondheid van medewerkers
 • Sportmogelijkheden voor de medewerkers
 • Een zo groot mogelijk aandeel van biokatoen / organische katoen
Bijwerken van …
 • Geen producten in de winkelwagen.