4,8 - Google Reviews
Vanaf 1 stuk bedrukken Klantvriendelijk Hoge kwaliteit Modieuze kleding
In verband met drukte en vertragingen bij toeleveranciers kunnen bestellingen vertraging oplopen. Ook PostNL heeft mogelijk vertragingen door drukte. Ondanks deze overmacht doen wij voor iedereen ons uiterste best.
Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

We begrijpen dat je jouw bedrukte kleding het liefst zo snel mogelijk ontvangt. Het maken van artikelen op maat kost alleen net wat meer tijd. Om je een idee te geven wanneer je jouw bestelling ontvangt mag je het volgende aanhouden:

Betaling ontvangen → Productie 5 werkdagen (+3 voor VK-kleding*) → Pakket verstuurd

Je hoeft ons niet te vragen naar de status van je bestelling, omdat je deze direct zelf online kunt zien met account, of zonder account.

Preciezer kunnen we het op voorhand helaas niet zeggen, omdat de productieprocessen van veel factoren afhankelijk zijn. Maar op de dag van verzending sturen we altijd een e-mail, zodat je het pakket kunt volgen tot aan de voordeur.

Levering vanuit Verenigd Koninkrijk *Sommige kleding wordt besteld in het Verenigd Koninkrijk en is daarom 3 werkdagen langer onderweg. Dit geldt alleen voor kleding waar dit bij staat vermeld met een vlaggetje van het Verenigd Koninkrijk. Voor uitgebreidere informatie lees verder over levertijden en over bestelstatus.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.