4,8 Google Reviews 4,8 - Google Reviews
Vinkje Vanaf 1 stuk bedrukkenVinkje KlantvriendelijkVinkje Hoge kwaliteitVinkje Modieuze kledingVinkje Prijzen incl btw

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?


We begrijpen dat je jouw bedrukte kleding het liefst zo snel mogelijk ontvangt. Het maken van artikelen op maat kost alleen net wat meer tijd. Om je een idee te geven wanneer je jouw bestelling ontvangt mag je het volgende aanhouden:

Betaling ontvangen โ†’ Productie 5 werkdagen (+3 voor VK-kleding*) โ†’ Pakket verstuurd

Je hoeft ons niet te vragen naar de status van je bestelling, omdat je deze direct zelf online kunt zien met account, of zonder account.

Preciezer kunnen we het op voorhand helaas niet zeggen, omdat de productieprocessen van veel factoren afhankelijk zijn. Maar op de dag van verzending sturen we altijd een e-mail, zodat je het pakket kunt volgen tot aan de voordeur. Bezorging naar Nederland en Belgiรซ duurt 1-2 werkdagen. De bezorging naar Duitsland, Frankrijk en Spanje duurt 2-5 werkdagen.

Levering vanuit Verenigd Koninkrijk *Sommige kleding wordt besteld in het Verenigd Koninkrijk en is daarom 3 werkdagen langer onderweg. Dit geldt alleen voor kleding waar dit bij staat vermeld met een vlaggetje van het Verenigd Koninkrijk. Voor uitgebreidere informatie lees verder over levertijden en over bestelstatus.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.