4,8 Google Reviews 4,8 - Google Reviews
Vinkje Vanaf 1 stuk bedrukkenVinkje KlantvriendelijkVinkje Hoge kwaliteitVinkje Modieuze kledingVinkje Prijzen incl btw

Auteursrecht
Door een afbeelding, logo of foto te uploaden op onze website verklaar je dat je over de rechten dan wel nadrukkelijke schriftelijke toestemming bezit om dit te doen. Indien er sprake is van onrechtmatig gebruik van beeldmateriaal waarop auteursrecht berust zullen wij jouw klantgegevens in het geval daarom gevraagd wordt beschikbaar stellen aan derden. Wij voeren bij de verwerking van een bestelling geen controle uit op aangeleverd beeldmateriaal. De verantwoordelijk voor het rechtmatig uploaden van afbeeldingen ligt in het geheel bij jou als klant.

Afmeting
Een geüploade afbeelding wordt gedrukt op een formaat van maximaal passend binnen een A4 (± 29 x 20 cm). In het geval van een vierkante of ronde afbeelding is het maximale drukformaat dus 20 x 20 cm.

Kwaliteit
Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde afbeelding. Drukken op textiel is iets anders dan op wit papier. Wij controleren afbeeldingen niet op kwaliteit, maar drukken deze zoals ze zijn aangeleverd. Houdt er rekening mee dat een afbeelding op een beeldscherm of op papier er anders kan uitzien dan op textiel.

Transparantie
Wij kunnen logo’s vrijstaand drukken. Dat wil zeggen, zonder een witte achtergrond of wit kader eromheen. Hiervoor kun je het beste een vrijstaande PNG uploaden om direct dit resultaat te verkrijgen. Het is ook mogelijk om de achtergrond met onze ontwerp software te verwijderen. Vrijstaand drukken is bedoeld enkel voor logo’s, niet voor foto’s. Het drukken van lagen die niet 100% dekken is op textiel niet mogelijk. Dus ook kleurverloopjes naar 0% zijn niet mogelijk. Op textiel zal een afbeelding altijd gedrukt worden met 100% dekking.

Beschermrand
Bij het vrijstaand drukken van (kleine) tekst of (kleine) kwetsbare vormen is het mogelijk dat wij een extra beschermrandje meedrukken aan de buitenkant. Dit doen we dan altijd in de kleur van de kleding, zodat deze het minst opvalt. We laten dit niet van tevoren weten, de keus of er wel of niet gebruik wordt gemaakt van een beschermrand is aan ons.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.