4,8 Google Reviews 4,8 - Google Reviews
Vinkje Vanaf 1 stuk bedrukkenVinkje KlantvriendelijkVinkje Hoge kwaliteitVinkje Modieuze kledingVinkje Prijzen incl btw
Kleding Ontwerpen

Kleding ontwerpen

Wat goed dat je hier bent! Je staat op het punt om zelf kleding te gaan ontwerpen, met als doel deze door ons te laten bedrukken. En nu wil je toch nog even een korte uitleg om daarna lekker lekker los te gaan. Op deze pagina geven we in vogelvlucht uitleg over hoe je eenvoudig kleding kunt kiezen, teksten kunt plaatsen en afbeeldingen kunt uploaden. Meer heb je niet nodig om vandaag fantastische bedrukte kleding te gaan bestellen. Benieuwd naar onze druktechnieken?

1. Kies je kleding

Je hebt onze website gevonden. Nu kun je om te beginnen op zoek gaan naar de mooie kleding die je in gedachten had. T-shirts, polo’s, hoodies, jassen, joggingpakken, we hebben het allemaal. Wij vinden het heel heel handig om het kledingmenu te gebruiken voor je navigatie. Je gaat naar [ Kleding bedrukken ]. Daaronder verschijnen de categorieĂ«n met ons aanbod. Je kunt kiezen voor soort kledingstuk, voor soort activiteit, of voor het geslacht. Let op, veel categeoriepagina’s hebben meerdere pagina’s, dus vergeet vooral de volgende niet. Heb je een kledingstuk gevonden dat aan je wensen voldoet? Laten we dan verder gaan door deze te kiezen.

2. Ontwerp tekst op je kleding

Het kledingstuk heb je gekozen. Nu kan het ontwerpen gaan beginnen. Natuurlijk kun je de kleur van je kleding veranderen. Als die goed staat kun je beginnen met de eerste tekst te gaan toevoegen. Dit doe je heel eenvoudig door te kiezen voor [ Tekst toevoegen ]. Er verschijnt dan direct een eerste tekstobject op de kleding. Hiervan kun je de tekst aanpassen uiteraard, maar ook het font / lettertype, de kleur van de tekst en de grootte. Je kunt de tekst zelfs draaien. Wil je meerdere teksten of verschillende opmaak? Dat is geen enkel probleem. Je kunt zo veel tekstobjecten toevoegen als je wilt, door steeds bovenstaande te herhalen.

3. Ontwerp met afbeelding / logo

Je hebt een mooi (bedrijfs) logo, een artwork of een grappige foto. Deze wil je ook laten bedrukken op je kleding. Upload eenvoudig je logo’s en afbeeldingen door te kiezen voor [ Afbeelding uploaden ]. De meest gebruikte bestandsformaten worden door onze ontwerp app geaccepteerd. Zoek je bepaalde logo’s zoals het beveiligings V-tje, of de tekst CREW? Deze hebben we alvast voor je klaargezet in onze gallerij. Je kunt vaak gebruikte iconen en logo’s toevoegen door te kiezen voor [ Afbeeldingen ]. Hier vind je ook vlaggen en I LOVE, de rest wijst zichzelf. Ben je klaar met het ontwerpen van je kleding en mag deze bedrukt gaan worden? Kies dan je maat en voeg toe aan je winkeltas.

Ben je er klaar voor?

Het is niet moeilijk. Ontwerp vandaag nog jouw bedrukte kleding.
Heb je vragen of hulp nodig met bestellen?
We hebben heel veel vragen al beantwoord: veelgestelde vragen.
Neem hieronder contact op met onze klantenservice.

5 sterren

Exact geleverd zoals ontworpen op de website. Goede kwaliteit en paste perfect (niet te klein of te groot). de website is ook makkelijk in gebruik, zeker een aanrader!

Google Reviews

Kjento Nuytkens
5 sterren

Mooie jassen kwamen na een week binnen. Dit had meer te maken met de bezorgservice. Maar de jassen zijn van goed kwaliteit en de bedrukking ziet er zeer goed uit.

Google Reviews

Linsey Put
Kleding Ontwerpen
Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.