4,8 Google Reviews 4,8 - Google Reviews
Vinkje Vanaf 1 stuk bedrukkenVinkje KlantvriendelijkVinkje Hoge kwaliteitVinkje Modieuze kledingVinkje Prijzen incl btw

Ontwerp controle

Op onze website kun je helemaal zelf je kleding ontwerpen om te laten bedrukken. Het voorbeeld dat jij maakt is de drukproef en leidend voor het bedrukkingsproces. Soms wil je toch liever een extra handmatige controle door een van onze mensen. In dat geval kun je kiezen voor een ontwerp controle. Hierbij controleren we op de volgende punten:

✔️ Uitlijning
We kijken of de geplaatste tekst of afbeelding mooi horizontaal gecentreerd is.

✔️ Plaatsing
Met name bij bortslogo’s kijken we of het object mooi geplaatst is volgens gebruikelijke regels. Het doel is om te voorkomen dat een borstlogo te ver naar buiten staat en wegvalt onder het oksel.

✔️ Gekozen kleuren
Hierbij kijken we voornamelijk naar contrast. Zit de tekstkleur niet te dicht bij de kledingkleur? Het doel hiervan is om te voorkomen dat de tekst niet goed zichtbaar zal zijn.

✔️ Leesbaarheid tekst
We bekijken hierbij of de tekst niet te klein is gezet, waardoor deze onleesbaar zal zijn. Dit kan vooral voorkomen bij kleinere borstologo’s, op mouwen, of petjes / mutsen.

✔️ Kwaliteit logo/afbeelding
We doen een controle van de afbeelding die is geupload. We kijken naar resolutie en helderheid. De ondergrens voor acceptatie ligt daarbij in het redelijke midden. Bij textieldruk gelden lagere eisen dan bij printen op papier, omdat textiel een grovere dichtheid heeft.

Inhoud, spelling en smaak
We controleren geen subjectieve zaken, inhoud, spelling/grammatica en (on)bedoelde effecten die ontstaan door gebruik van transparantie of overdruk. Het is voor ons niet mogelijk te beoordelen of je deze bewust of onbewust hebt toegepast.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.