Cool Story Bro T-shirt

€ 14,95

Wacht a.u.b...


Uw scherm is te klein voor het ontwerpen. We adviseren een tablet/laptop of groter om optimaal te kunnen ontwerpen.

* Verplichte velden

€ 14,95
2

Snel overzicht

Cool Story Bro T-shirt
 

Details

Terug naar hoe het allemaal begon. In 2001 is de wereldberoemde uitspraak voor het eerst te zien in de film Zoolander, bedoeld als sarcastische reactie op een langdradig verhaal. Sindsdien is de slogan zijn eigen leven gaan leiden, vooral op internetfora met als gevolg een opname in de Urban Dictionary. Nu ruim 12 jaar later is de uitspraak een cult op zich en een van de meest bedrukte teksten wereldwijd op shirts en sweaters. Als u nog geen "Cool Story Bro..." kledingstuk in uw kast hebt hangen wordt het nu hoog tijd om zelf een t-shirt of trui te ontwerpen op onze website. U kunt de tekst zelf typen op elk gewenst kledingstuk en spelen met fonts en kleuren zoveel als u wilt. Ok, dit was "een cool story bro", nu ontwerpen u!

Het Slimfit T-shirt is voor vrouwen die houden van een strakke pasvorm. De ronde hals is van katoen/Lycra® rib. De strakke pasvorm geeft dit artikel haar trendy uitstraling. Het Slimfit T-shirt is gemaakt van het zeer zachte "SofSpun®" katoen en volledig rondgebreid voor een heerlijk gevoel.

meetpunten

  XS S M L XL 2XL
A. Breedte 41,5 44 46,5 49 51,5 54
B. Lengte 63,5 64,5 65,5 66,5 67,5 68,5

De afmetingen zijn indicatief, met een tolerantiemarge van ± 2,5 cm

Ontwerpen & Bedrukken
Omdat het Slimfit T-shirt een wat strakker model is terughoudendheid met het ontwerpen van grote foto's zeker geboden. Het mooiste resultaat wordt behaald met  het bedrukken van teksten of logo's in één kleur.

Extra informatie

Image Upload Nee
Doelgroep Dames
Mouwen Korte mouwen
Pasvorm Strakke pasvorm
Stof 100% katoen
Dichtheid Licht (< 180 g/m²)