Draped T-shirt Dames

€ 14,95

Wacht a.u.b... 1

Uw scherm is te klein voor het ontwerpen. We adviseren een tablet/laptop of groter om optimaal te kunnen ontwerpen.

* Verplichte velden

€ 14,95
2

Snel overzicht

Organisch wijd T-shirt
 

Details

Het Draped T-shirt is revolutionair, voor revolutionaire meiden. Er zijn een aantal feiten die dit T-shirt uniek maken. Wat direct opvalt is de wijde pasvorm. Met een wijde ronde hals, langer model en vleermuis mouwen zet jij de trend van tegenwoordig. Nog unieker is de samenstelling van de stof. Voor 50% bestaat deze uit gecertificeerd organisch katoen. De andere 50% bestaat uit Tencel. Tencel wordt gemaakt van de eucalyptusboom en is volledig natuurlijk. Het voelt heerlijk zacht en is toch heel sterk. En het is ook nog duurzaam... wat wil je nog meer?

meetpunten

  S M L
A. Breedte      
B. Lengte      

De afmetingen zijn indicatief, met een tolerantiemarge van ± 2,5 cm

Ontwerpen & Bedrukken
Het Draped T-shirt heeft een verticale naad over de rug. Hierdoor is bedrukken op achterzijde niet aan te raden. Dit eigentijdse T-shirt is al uniek van zichzelf. Geef er een eigen draai aan door het ontwerp van een tekst of afbeelding. In verband met een verticale naar op het bovenste gedeelte van de rug is de achterzijde alleen het onderste gedeelte te bedrukken.

 

Organisch KatoenOrganisch Katoen
Organisch of Biologisch katoen wordt verkregen van niet-gemodificeerd katoen en wordt verbouwd zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, pesticiden en kunstmest. Dit is gezonder en veiliger voor de boeren en het milieu. Onze Organic T-shirts zijn gemaakt van organisch katoen volgens offciële OCS-certificering. 

 

 

 

TencelTencel
Tencel is nieuw en erg populair bij duurzame ontwerpers.Tencel wordt gemaakt van eucalyptusbomen. Het voelt heerlijk zacht en is toch heel sterk. En het is ook nog duurzaam... wat wil je nog meer? Tencel is zo milieuvriendelijk dat het het Europese Ecolabel heeft gekregen!
 

Extra informatie

Image Upload Nee
Doelgroep Dames
Mouwen Vleermuis
Pasvorm Ruime pasvorm
Stof 50% tencel - 50% katoen
Dichtheid Licht (< 180 g/m²)