Alleen de beste kwaliteit

U wilt graag de beste kwaliteit kopen, wij willen graag de beste kwaliteit leveren! We zijn het dus met elkaar eens. Een van onze belangrijkste speerpunten is het produceren en leveren van kwalitatieve producten tegen een betaalbare prijs. 

WRAP Alle artikelen die we leveren zijn gecertificeerd volgens het WRAP, Worldwide Responsible Accredited Production. WRAP is een zelfstandige non-profit organisatie die zich heeft toegelegd op de certificatie van wettige, menselijke en ethische arbeid wereldwijd.

 

 

Oeko-Tex Alle artikelen die we leveren voldoen aan de Oeko-Tex Standaard 100. Deze standaard is een globaal gelijkvormig test- en certificatiesysteem voor ruwe textielmaterialen, tussenliggende en eindproducten in alle stadia van productie.

 

 

We hebben verschillende druktechnieken in huis, voor elke opdracht kiezen we de meeste geschikte techniek, voor het beste resultaat. Alle druktechnieken die we gebruiken voldaan aan de CE normen en zijn veilig in gebruik. Vanaf 30-50 stuks maken we gebruik van zeefdruk. Aantallen daaronder worden bedrukt via verschillende methoden. Zo worden teksten uitgesneden door een plotter en full colour logo's geprint. Alle bedrukking wordt onder hoge druk en hoge temperatuur goed samengesmolten met de textiel. Wanneer de wasvoorschriften zorgvuldig worden nageleefd kunnen we een mooi langdurig resultaat garanderen.