T-shirt bedrukken vanaf 1 stuk

Er zijn nog steeds mensen die denken dat er minimale afnames gelden bij het laten bedrukken van T-shirts. En weet u, dat is ook meestal het geval, maar niet bij ons! Alleen bij Bedrukt kunt u zelf een T-shirt ontwerpen en laten bedrukken per stuk. Dus geen minimale afnames, gewoon 1 stuk. Elke bestelling wordt bij Bedrukt met dezelfde zorg en aandacht verwerkt. Een kleine bestelling van 1 stuk vinden we net zo belangrijk als een grote bestelling en daarom besteden we veel zorg aan elke bestelling. 

 

Kleding kiezen

Op onze website staat de modernste en meest trendy kleding van dit moment. U kunt hier doorheen bladeren en het artikel kiezen dat aan uw wensen voldoet. Niet alleen T-shirts, maar ook poloshirts, sweaters, caps en nog veel meer kan allemaal per stuk worden ontworpen en bedrukt.

 

Tekst toevoegen

Na eenmaal een kledingstuk te hebben gekozen kunt u hierop uw eigen tekst typen in onze online ontwerpsoftware. Tekst kan op zowel voorzijde, als achterzijde in verschillende kleuren, groottes en lettertypes.

 

Afbeelding toevoegen

U kunt in onze online ontwerpsoftware een eigen afbeelding uploaden. Dit kan een foto zijn die u zelf hebt genomen, maar ook heel goed een logo. Het logo dat u uploadt mag bestaan uit meerdere kleuren. Heeft u een logo met een witte achtergrond? Geen probleem. Op onze website verwijdert u de achtergrond naar transparant met een klik / druk op de knop.

 

Cliparts

In de ontwerpsoftware bieden we een aantal cliparts aan. We houden deze altijd actueel wat een leuke aanvulling kan zijn op uw ontwerp. De cliparts worden getoond in categorieën zodat er voor ieder wat bij staat.